I en pressemeddelelse fra Tønder Festival værdsætter og takker festivalen for de utallige opmuntrende mails og opbakning fra publikum, frivillige, teknikere, musikere, sponsorer, partnere og øvrige støtter. Her på rootszone.dk tilslutter vi os naturligvis i høj grad. Festivalen understreger, at den arbejder benhårdt på at sikre, at der bliver en festival i 2021.

Administrerende direktør Kirstine Uhrbrand siger, at ”vi har brug for al den støtte, vi kan få, for at sikre festivalens fremtidige fundament”. Det kan festivalens publikum være med til at sikre. Aflysningen af årets Tønder Festival får nemlig økonomiske konsekvenser for festivalen, og derfor har den hårdt brug for støtte fra publikum, sponsorer og partnere. Den kan man som billetkøber til TF 2020 give på to måder, og disse har fået brev. Der er også en tredje måde – se gerne nederst i denne artikel.

Kirstine Uhrbrand

Man kan enten overføre sine købte festivalbilletter, campingbilletter med mere fra 2020 til 2021. Det er den allermest direkte måde at vise sin støtte og opbakning på. Ønsker man ikke at deltage på TF21, kan man naturligvis få refunderet dette års billetter – her er det bare vigtigt at foretage sit valg inden d. 15 maj, altså lige om få dage.

Det vil nemlig være en rigtig stor hjælp for festivalen at få det fulde økonomiske overblik over TF20 for dermed at kunne begynde den videre planlægning af Tønder Festival 2021. Festivalen har været i dialog med alle de kunstnere, der var på programmet i år, og som festivalen som udgangspunkt ønsker at præsentere i 2021. Mange kunstnere har allerede meldt sig klar.

Kirstine Uhrbrand understreger, at uanset hvilken mulighed man vælger, så er festivalen taknemlige for, at så mange har valgt at købe billet til i år: ”Vi håber at se alle i 2021. Pas godt på jer selv og tusind tak for jeres opbakning”.

Men se så her: Man kan blive gavegiver enten som virksomhed eller privatperson. Se nærmere her: https://tf.dk/kontakt/bliv-gavegiver/