Singersong-writerne Rebecca og Megan Lovell er måske ikke de mest kendte navne her i landet, men nok bedre kendt som duo under navnet Larkin Poe, der i marts giver en enkelt koncert i Danmark – nemlig i Pumpehuset i København. De to amerikanere giver i alt 22 koncerter i 11 lande på deres første Europa- turné. Søstrene har tidligere spillet på Glastonbury Festival i England, men har ellers holdt sig til de amerikanske og canadiske spillesteder.

Larkin Poe står for energisk, forfriskende blues og folkrock. Sangene er både spændende og sentimentale, hvor Rebecca Lovell spiller akustisk og elektrisk guitar foruden banjo og mandolin, mens storesøster Megan trakterer strengene på enten lapsteel eller dobro. De står begge for det vokale, og meget naturligt er deres dynamiske harmonier på toppen. Rebecca fører som regel an i vokalerne, men Megan er altid parat til at følge trop.

Det siges, at når duoen giver numrene “Trouble in Mind”, “Cast ’Em Out”, “Freedom” og “Wanted Woman”, vil man føle det, som om man er midt i en skov under en brand eller midt på ​​havet under en orkan. Dette kan man få lov at opleve 18. marts i Pumpehuset i Studiestræde.

 

http://www.larkinpoe.com/