Fire singersongwritere komme på scenen i Huset i Aalborg fredag 12. november. Kompetencecenter for Rytmisk Musik Aalborg (KORMA) står bag arrangementet og har også har været med til at vejlede og rådgive de unge talenter.

De fire kunstnere, der deltager, er Charlotte-Amalie (øverste foto), som spiller klaver og synger sine dansksprogede, meget personlige sange med en flot vokal, meget drømmende, sart og sårbar med tekster, der kommer fra hendes inderste tanker og følelser. Hun har været forsanger i bandet Tunnelvision.

Guitaristen Martin Buster går ikke af vejen for at tage livets og samfundets store spørgsmål op i sine tekster, så de bliver sunget med en fantastisk gennemslagskraftig stemme, og de handler ofte om hverdagsting, som de fleste kan nikke genkendende til.

Jonas Ringtved, der også er med i duoen Salvia, spiller på guitar, og oftest bevæger han sig rundt i folkrock og countrymusikken og de tætforbundne genrer. Med en flot stemme kan han fortælle og lære fra sig efter en hård start på ungdomsårene, efter at han er kommet godt videre ikke mindst takket været musikken.

Der står indie, folk med mere på programmet, når Jeppe Hydén Lauritsen slår tonerne an på sin guitar. Sidste år i april gav Jeppe terrassekoncert i Sæby, da pandemien havde lukket alt. Og han har i skoletiden vundet en forfatterkonkurrence, så han er godt hjemme i tekstuniverset, som også sætter sit præg på hans sange.

Dørene åbnes kl. 19.30 og det koster kun 50 kr. at overvære koncerten fra kl. 20 med de fire talentfulde nordjyder.