Endnu engang er de engelske folkrockstjerner på vej hertil. De lægger ud i Portalen torsdag 24. januar og skal spille i 10 koncerter i denne omgang. Oysterband har som nok bekendt fejret de første 40 år for et par år siden – de gjorde det vist næsten i det meste af et år. I al fald mødtes flere af musikerne allerede tilbage i 1976 på universitetet i Canterbury, hvor de lagde ud som Oyster Ceilidh Band.

Oyster BandSiden 1987 har de blot heddet Oysterband, og de serverer stadig melodiøs, holdningspræget musik, ført an af John Jones’ stadigt virkelig gode stemme. En af de oprindelige ligesom Alan Prosser på guitar og Ian Telfer på violin/keyboard. De supleres af hhv. cello og trommer.

Gad vide hvad de siger til Brexit-roderiet? Det kan man nok finde ud af ved disse koncerter, mon ikke.  Koncerterne finder sted i Greve, Foderstoffen i Ringe, i Knebel, Kolding og Struer. Efter en friaften d. 29, januar fortsætter Oysterband i Ribe, Sønderborg, Næstved, Halkær og i Fredericia. Se datoer og steder i vores kalender.

www.oysterband.co.uk