Oh Land eller Nanna Øland Fabricius, (øverste foto) som hendes borgerlige navn er, har været kendt i mange år inden for forskellige musikalske retninger og genrer. Hendes sangskrivning interagerer meget med publikum, og hun har en fantastisk stemme, der får alle til at lytte. Sangene leveres med både krop og sjæl, og man har følelsen af, at hun nyder at optræde og udlevere sig selv fuldstændigt.

Oh Land

Hun blev dygtigt akkompagneret af sin mand Adi Zukanovic på piano og med elektronisk hjælpemiddel. Oh Land sang sine ofte lidt melankolske tekster på enten dansk eller engelsk, og inden to ekstranumre var der fortjent stående bifald til duoen.

Laura Oakes

Der stod country og singersongwriter på festivalens afsluttende kunstners visitkort. Engelske Laura Oakes er en dygtig vokalist og guitarist, og hun optræder ofte solo med sine akustiske koncerter. Således optrådte hun som 18-årig på Nashvilles mest eftertragtede spillested, Grand Ole Opry. Men til denne koncert havde hun den ferme Luke Thomas med på guitar og Phil Donnelly på eltromme.

Laura Oakes leverede ikke kun traditionel ountrymusik, men serverede også lidt roots og americana i en for ørerne behagelig blanding. Hun fortalte gode historier og fortolkede teksterne med sin flotte vokal, og hendes humør og spilleglæde sørgede for en flot afslutning på søndagens koncert.

Jørgen Dickmeiss og Maren Hallberg Larsen

Denis McLaughlin

Og som hun fortalte, så var hendes tekster og musik skrevet med kærlighed til Nashville og countrymusikken, bl.a. nummeret ”Welcome to The Family” og ekstranummeret, den smukke ballade ”How Big Is Your World”. Den kan høres herunder.

Festivalen sluttede med Festivalens fællessang, skrevet af konferencier Jørgen Dickmeiss.

Fra festivalen skal også nævnes den populære irske pub, der hvert år  har Denis McLaughlin med venner til at spille for fyldte huse, ved at give den fuld gas med de mange kendte irske sange og ballader.