Man kunne også skrive Kristine, Mia og Mette Kathrine – uanset, så ved de fleste nok, hvem der er tale om. Disse tre skønne og unikke musikere afholder sammen tre koncerter i den allernærmeste fremtid, og arrangementet annonceres som 3×3 solokoncerter. De vil hver især spille solo og samtidig også fortælle om den danske traditions- og folkemusik – og dens fornyelser. Men mon ikke man også kan forvente sig et direkte samspil mellem de tre kvinder på hhv. violin, sang og harmonika? Måske en ny trio in spe?

Mette Kathrine Jensen Stærk

Koncerterne er bl.a. et udtryk for, at musikerne -disse og nok alle andre – i høj grad trænger til at komme ud og møde publikum efter denne mærkelig corona-sommer med forholdsvis begrænset musikudbud af den levende slags Alle tre er kendte og anerkendte for deres sang, spil og kompositioner og har lange, varierede CV’er. De spiller i diverse bandsammenhænge og konstellationer – folkemusikscenen indbyder at spille og finde sammen på nye måder.

Disse tre koncerter finder sted mandag 24. august i (eller ved) Hjarnø Forsamlingshus, onsdag d. 26. august sker det ved Bovbjerg Fyr og torsdag d. 27. i Rødding Frimenighedskirke. Der er fri entré, og koncerterne har fået støtte fra corona-hjælpepakken.

Øverste foto Mia Guldhammer