Der er stadig håb om, at der bliver vinterfestival i Strib i et eller andet omfang. Bestyrelsen for Strib Vinter Festival har programmet klar til 11.-14. februar 2021.

Men som formanden Jørgen Rahbek siger i en pressemeddelelse: ”Lige nu arbejder vi med forskellige scenarier for en gennemførelse af festivalen i én eller anden form. Netop fordi vi gerne vil have så mange input fra myndighederne, inden vi bestemmer os for noget, skubber vi så mange beslutninger som muligt foran os. Vi er i kontakt med Fyns Politi, som velvilligt står til rådighed med råd og vejledning, og også Middelfart Kommune er vi sikre på vil være behjælpelige med at få festivalen gennemført”.

Til rootszone.dk siger Jørgen Rahbek: ” Vi afventer afslutningen på de forsamlingsrestriktioner, der nu er gældende og ser tiden an, foreløbigt indtil ca. 1. december. Det, vi selvfølgelig håber på, er at 500 personers-grænsen bliver hævet til 1000 eller mere, så vi kan afholde en normal festival, men hvem tør tro på det lige nu”?

Hovednavnene til festivalen i 2021 er Poul Krebs, Dorthe Gerlach, Eleanor Shanley, Rasmus Lyberth og Forth Moon, men med mange flere spændende navne på programmet.

Bestyrelsen for festivalen konkluderer også, at det godt må koste lidt penge at afholde en festival med et begrænset set-up. Hellere det end helt at aflyse, da det også kommer til at koste penge. Indtil videre er billetsalget udskudt til 11. december, men hold et ekstra øje med www.strib-vinterfestival.dk

Det er blot at håbe, at smittetallene går i den rigtige retning, så der igen kan blive festival i Strib, der var den seneste, som blev gennemført som oprindeligt planlagt i 2020 inden coronaens indtog, og efterfølgende blev der afholdt Marie Festival i Ansager, men i en beskåret udgave.

Alle fotos er fra Strib Vinter Festival  2020.