Det kunne ligne en tanke, men det er T-ernes festival tid! Først Tangesø, Tønder og så Tisvilde!

Den første weekend i september inviterer Tisvilde nemlig til Folkmusikfestival.

Selv om det er sensommer, bliver der uden tvivl stemning og fest i det nordsjællandske, da festivalen støttes af de lokale restauranter og erhvervsliv, så der bliver mulighed for en helhedsoplevelse med musik, mad og drikke i hele byen.

Det er sjette gang, at arrangørerne kaster sig ud i den store opgave. I spidsen for de mange frivillige og ildsjæle står John Kofoed Larsen, der en stærk musikalsk baggrund fra gruppen Fandango.

”Jeg har selv spillet og ærgrede mig tit over, at vi altid skulle ud og spille, og da jeg er vokset op i Tisvilde, var det naturligt, at vi fik lavet en festival her i byen. Og da der foregår så meget om sommeren, så passede den første weekend i september fint. Lige inden restauranter og spillesteder begyndte at lukke ned efter sæsonen. Og jeg har en filosofi om, at hele byen skal med i et samarbejde om festivalen, som siden starten i 2005 nu er vokset stille og roligt,” fortæller John Kofoed Larsen

På den musikalske menu står blandt de mange deltagende bands Trad Lads & Green Steps, som med sang og dans vil få tilskuerne til at føle sig i Dublin eller en anden irsk by. Og når Ladies Sing the Blues eller The Turtle Duhks går på scenen, bliver det svært at sidde stille på stolene. Blandt de øvrige medvirkende kan nævnes Mike Andersen, Danjal og Púlk.

Men ellers er der er varieret program over de tre dage, med teltet på Birkepladsen som samlingssted, men derforuden fem andre spillesteder, hvor der bliver aktivitet enten fredag eller lørdag. Søndag begynder dagen med brunch og så slutter festlighederne med afslutningsjam på Birkepladsen.

www.tisvildefolkfestival.dk