Guitar-eminencen Anders Roland inviterer til mølle-koncerter. Et spændende nyt koncept. Mange af landets gamle vindmøller står stadig rundt i landskabet takket være lokale møllelaug og frivillige – samt et ønske om at bevare en del af vores kulturarv. Der er ikke noget galt i Danmark, bare fordi man bruger lokalerne til andet end museer.

Det er ikke sikkert, at atmosfæren er lige så fornem som i gamle slotssale eller lige så højtidelig som i kirkerne, men det er sikkert, at hr. Roland vil formidle de smukkeste klange, en akustisk guitar kan frembringe, uanset hvilket rum han spiller i.

Foruden sin gerning som underviser har han et langt, flot musiker-cv. Som orkestermedlem, akkompagnatør har han med navne som Hvalsøspillemændene, Anders Roland Trio, Natholdet, Trille, Erik Grip og ikke mindst guitarinstrumentalduoen Anders Roland og Finn Olafsson i midten af 80’erne præget den danske, akustiske musik. De senere år mest som solist, sanger, komponist og multiinstrumentalist.

Han fortæller: ”Jeg vil lave et program, der spænder over mange århundreder – lige fra folke- og skæmteviser til Henrik Nordbrandt og mine egne Folk Age-guitarnumre”. Og nå ja, manden spiller mange andre instrumenter end guitar, så måske har han nogle af dem med. Billetter er ved at være udsolgt, så selv om vi lever i en digital verden, så gælder det gamle princip stadig: Først til mølle. https://billetto.dk/e/viser-i-ejegod-molle-billetter-552815?utm_campaign=Direct+Search&utm_content=DK+Search+Widget&utm_medium=Search&utm_source=Billetto

https://www.facebook.com/andersrolando/