Men skal vi ikke satse på, at de snart kommer! I år åbner Tivoli (foreløbig) ikke før fredag d. 1. maj – af grunde, som det nok ikke er nødvendigt at anføre her. Så indtil videre er det altså ikke publiceret, hvem der skal spille på Mundomandagene, som Tivoli har kørt med i en hel del år efterhånden. Det er koncerter, hvor folk- og verdensmusikken indtager scenen på Orangeriet hver mandag gennem hele sæsonen – og forhåbentlig og sandsynligvis også i år.

I al fald står Mundomandag listet op på Tivolis hjemmeside som sædvanlig, men altså endnu uden navne på. Dog gælder det samme for de andre musikgenrer, som Tivoli diverterer med hver sommer. Første fredagsrock, der skulle have været i april er udskudt.

Tivoli plejer at byde på et meget varieret program på de mange mandage gennem sæsonen. Her er alt muligt fra dansk og nordisk folkemusik, irsk-skotsk, indie, klezmer og roots til americana, africana, blues, singer-songwriter, oldtime, bluegrass med og uden twist, world og nok også lidt med en mere poppet lyd eller skramlet, alternativ folk. Og givetvis mere endnu – for det er jo musik fra alle verdenshjørner, man skal opleve her.

Nu er det bare spændende at se, hvad programmet kommer til at indeholde af musiknavne fra ind- og udland på den hyggelige scene med mere end 100 pladser i amfi-form foran foruden ståpladser. Mundomandage plejer at tiltrække ret mange, som enten er klar over, at koncerterne foregår, og hvem der spiller netop denne aften. Eller som tilfældigt kommer forbi – og bliver stående for at få denne overraskende og altid gode oplevelse med.

Foto: Trio Svin, der spillede i Tivoli sidste år.