Ikke mange ved hvor det foregår, og det er heller ikke meningen. For koncerten er for dem, der bor omkring den aarhusianske baggård, hvor koncerten finder sted, Der er altaner eller anden mulighed for at høre musikken, typisk fra vinduet. Og i dag er det altså Allan Olsen, som giver godt en halv times koncert. Alle andre kan høre den på Musikhusets Facebook-side, Instagram eller YouTube-kanal.

dinesen musikhuset

Gårdkoncert med Jacob Dinesen

Det er nemlig Musikhuset i Aarhus, som i samarbejde med Spar Nord Fonden står bag de såkaldte Take Away Koncerter. Første koncert var med Jacob Dinesen d. 8. april, og flere kommer til. Find ud af hvornår på Musikhusets Facebookside. Alle i Aarhus kan ansøge om, at det bliver i netop deres gård, og et par dage før en koncert afgøres det, hvor det så sker. Det gælder om at have den bedste begrundelse for, hvorfor det lige skal være i din gård.

Det er vigtigt, at alle kan nyde koncerten fra vinduer og altaner. Man skal følge myndighedernes anbefalinger og holde afstand til hinanden. Hyggen og intimiteten foregår så at sige fra lejlighedernes altaner og vinduer, og det er altså desværre ikke tilladt at invitere andre udefra til koncerten, end dem der bor i opgangene.

https://musikhusetaarhus.dk/?gclid=EAIaIQobChMIy7n40tn76AIVjIeyCh0VYggDEAAYASAAEgIr9_D_BwE