De ugentlige mandagskoncerter i den gamle have fortsætter med masser af varianter af folkemusikken.

Trio Mio. Pressefoto

Trio Mio. Pressefoto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den 30. juni står et dansk folkemusiks førende bands på scenen med deres helt personlige udgave af en musik, som holder danske og svenske traditioner i hævd, men som samtidig i høj grad er nuværende og nærværende. I front står Kristine Heebøll, højtrespekteret musiker og underviser af endnu en generation af folkemusikere, og med hende finder vi svenske Jens Ulvsand på strenge og pianisten Peter Rosendal.

Forvent trad, der møder nutiden og krydrer den med utallige andre indtryk, og som bruger hele spektret fra roligt og lifligt til  vilde, inspirerede og inspirererende forløb, leveret superkompetent, intenst, virtuost og med masser af glæde. Bandet, som Nikolaj Busk tidligere var med i, har udgivet fire CD’er, den seneste ”Love & Cigars” i 2011. Bandet har vundet syv DMA-priser. Et nyt album er på vej og kommer senere i år.

De følgende tre mandage i juli står der så hhv. vestafrikansk, australsk og svensk musik på Mundo Mandags-menuen. Først bliver det Burkina Electric, derefter sekstetten The Woohoo Revue med cabaret-, cirkus- og country + mange andre sounds på blæs, strenge og trommer. Den 21. juli serverer Skenet svensk folkrock på en måde, du nok aldrig har fået det før – med alt fra Pink Floyd, electronica, viser, polska og disco og endnu flere musikalske ingredienser på guitar, bas, trommer og yndefuld fiol ved Lena Jonsson.

http://www.triomio.dk/