m og dDet dansk-fransk/canadiske par Maja Kjær Jacobsen fra Silkeborg og David Boulanger født i  Montreal, men bosiddende i Quebec, er netop begyndt på deres anden turne i år! I januar lagde parret ud med tre dage i New York, og så gik det ellers løs i Danmark med seks koncerter, inden de to musikere var et smut i Sverige efterfulgt af optræden ved Folk Alliance International i Kansas City i USA.

davidNu har parret været en tur på Venø, hvor Maja Kjær Jacobsen i sin tid afsluttede sin folkeskolegang, og 7. april gæster de Frøstrup, inden Nykøbing Mors får besøg tirsdag 8. Og inden de slutter herhjemme, når de at spille ved ROD Camp 2014 i Esbjerg.

maja (1)Så kan parret lade op til tre koncerter i Frankrig 18.-21. april, inden en enkelt koncert i svenske Norrköping 25.april, når FiN festivalen afholdes. Her deltager Basco i øvrigt også. Derefter kalder Frankrig igen med fire koncerter i begyndelsen af maj – med start 2. maj ved Festival Printemps de l’Auxois, der afholdes sydøst for Paris i Vitteaux.

De to musikere spiller melodier fra begges bagland, som jo er vidt forskelligt, men også deres egne spændende fortolkninger med blandingen af dansk og canadisk musik.

www.majandavid.com