mads k wilhjelm

Mads K. Wilhjelm fra Bound by Law

I dag lørdag 6. august er der to uger til Tønder festivalens program begynder på Hagges!

Her åbnes med Adam Beverly med band kl. 20.00, og så er der ellers musik hver aften i den intime og hyggelige pub, indtil den afsluttende koncert søndag 28. august. Hen under aften giver Charlotte Mai Band, som spiller folk, country og blues, ca. kl. 17.45 sidste nummer ved dette års festival i Hagges regi.

Bygningen var oprindelig et hotel, inden Tønder Festival i 1988 købte stedet og indrettede kontor på første sal og spillested i stuen. Nu afholdes der ca. 40 koncerter i løbet af året på den lille scene, og den vil blive centrum for mange koncerter under årets festival. Samtidig er der ofte koncerter i Gårdhaven, og når den ”store” festival går i gang så også på Godsbanen.

Blandt de mange bands, der spiller på Hagges under festivalen, er navne som Downtown Dynt, J. Tex & The Volunteers, Bound by Law, Uhrban Støjband, Sherzandum, Drones & Bellows, Bregenborg Band, Potters Jig og mange flere på de tre scener.  Og der vil blive præsenteret mange forskellige musikgenrer på de tre spillesteder, som traditionelt er godt besøgt.

Det skal også nævnes, at trioen Zenobia står på scenen søndag ”morgen” kl. 10.30, nøjagtig som de har gjort siden 2010, og her kan man forvente en stemningsfuld koncert med udleverede sanghæfter til det morgenfriske publikum.

http://www.hagges.dk/news.php

Zenobia på Hagges 2015

Zenobia på Hagges 2015