Vildnis bliver første band på scenen i Pavillonen. I alt bliver der 33 mandagskoncerter.

Med MundoMandagene, der præsenterer folk og verdensmusik af alle slags, fortsætter heldigvis i år, og man håbe på, at det bliver en nagelfast tradition.

Trias Pressefoto

Koncerterne er gratis, når man først har betalt entré til Tivoli, og det giver en kæmpestor mulighed for også at nå ud til et publikum, som tilfældigvis kommer forbi og bliver grebet af musikken. Mange kommer også i Tivoli netop med disse koncerter for øje – det kunne tydeligt ses og høres de gange, hvor jeg selv var til stede sidste år. Det giver dels et pænt stort publikum (måske især når vejret er godt), og dels et godt blandet publikum i alle aldre og både med og uden særlige forudsætninger for lige at lytte til denne musik. Jeg vil tro, at der er en del folk-nybegyndere, som har fået sig lidt af en AHA-oplevelse på denne måde.

I denne sæson kan vi glæde os til i alt 23 koncerter på mandag aftener. Folk’en har måske ikke lige fået tildelt ugens bedste dag, men koncerterne foregår trods alt så tidligt, at det i al fald ikke behøver holde nogen hjemme. Koncerterne starter kl. 19.30 og slutter kl.21.45 med en halv times pause i midten. Tivoli har musik af forskellig slags hver aften i hele sæsonen.

Som nævnt indleder Vildnis sæsonen mandag den 15. april, og så går det slag i slag med i alt 23 navne, bl.a. også OneEyed Mule, Folkeklubben, Illeborg & Nussbaum, Trias og Maria Kalamari fra Finland. Dem og alle de andre vender vi tilbage til hen ad vejen.

http://www.tivoli.dk/da/musik/musikugen/mundomandag/