Foto: Con Kelleher

Baltoppen er første spillested på turen for Alan Kelly på tangentharmonika og hans Gang – bandet af dygtige musikere, som får flotte ord med over hele linjen . De spillede i oktober på den canadiske festival Celtic Colours, og straks efter drog Alan Kelly på turné rundt i UK med sangerinden Eddi Reader.

Nu skal de i en uges tid sætte gang i den på syv danske scener. Den 4. december altså på Baltoppen i Ballerup, d. 5. december Bartof Café på Frederiksberg, Portalen torsdag d. 6., d. 8. december på Underværket i Randers, d. 9. i Sabro ved Århus og den 10. 12. på Con Amore i Hinnerup. Den 11. december slutter kvartetten af i Hanstedt ved Svendborg.

Foruden Alan Kelly består bandet af Steph Geremia på vokal og fløjter, Tony Byrne på guitar og Maureen Browne på fiddle. Sammen udgav de i september 2011 albummet ”Small Towns and Famous Nights”, der høstede masser af ros. Som én skrev, så er ”Ireland always in the mix”, men bandet trækker foruden traditionerne også på musik fra USA, Asturien og Bretagne.

http://alankellygang.com/