Selv om det ikke lige er Strib Vinter Festival – som afvikles 8.-11. februar 2018 – man har i tankerne sådan en sommerdag i juli, så er det nu, man kan gøre en god handel, hvis man allerede vil sikre sig partoutbillet til den hyggelige festival.

Lunau & Sund Pressefoto

Lunau & Sund Pressefoto

Prisen for billetten er 685 kr. plus gebyr, når der åbnes for salget 1. september via festivalens hjemmeside, og der er 250 billetter til salg til denne kampagnepris.

Det endelige program er ikke helt klart, men allerede nu kan afsløres, at den aarhusiansk fødte sangerinde Anne Linnet står på programmet. Det samme gør det populære band fra Thy, Jonah Blacksmith, som har vundet stor anerkendelse over det ganske land. Desuden kommer nordjyden Allan Olsen med sine spændende skæve og spændende sangtekster.

Hanne Boel står også på programmet, og så kan man glæde sig over det sydfynske band Helene Blum & Harald Haugaard Band, som præsenterer smukke sange og smægtende folk-toner. Der er spændende bands som In Lonely Majesty, Lunau & Sund, M C Hansen & Jacob Chano på programmet med mange flere. Strib Vinter Festival holder på et par hemmeligheder endnu.

http://www.strib-vinterfestival.dk/