Billund i det midtjyske er mere end Lego og lufthavn, i hvert fald i tre dage i oktober.

LMS, Levende Musik i Skolen, er klar med årets store festivalarrangement Musik i Tide, som afholdes 25.-27. oktober i Billund. Der forventes at blive afholdt godt 100 koncerter, så der bliver nok at se på og ikke mindst lytte til.

Foruden skoleeleverne har Billund kommune også valgt at invitere unge fra gymnasier og børnehavebørn med til festivalen. Det unge publikum får bl.a. mulighed for at opleve Basco, Eastwind, Fiolministeriet, Jensen & Bugge, Søren Krogh og Marie Frank samt mange andre musikere i mange forskellige genrer.

Fiolministeriet

Fiolministeriet

Man kan tilmelde sig festivalen på nedenstående link, hvis man bl.a. vil deltage i workshops eller lærerkurser.

LMS blev oprettet i 1992 af Statens Musikråd og en række organisationer, og i organisationens første 15 år koordinerede LMS skolernes koncertvirksomhed. Siden amterne blev nedlagt i 2007, har LMS stået for skolekoncerterne over det meste af  landet, og sidste år indgik organisationen en aftale med Statens Kunstråds Musikudvalg vedrørende strategi og økonomi.

Der skal således afholdes ikke mindre end 2.100 skolekoncerter i løbet af 2015 i de 58 kommuner, som der samarbejdes med. Og det forventede publikumstal forventes at blive på ca. 267.000.

http://www.musikitide.dk/tilmelding.asp