I 2014 bliver det til 21 mandage med folkemusik og verdensmusik på Harmoni Pavillonen. Ligesom de foregående år har Tivoli sammensat et virkelig godt, aktuelt og alsidigt program, som vi løbende fortæller om her på siden.

Martin Seeberg fra Trolska Polska. Foto: Per Dyrholm

Martin Seeberg fra Trolska Polska.
Foto: Per Dyrholm

En række af de allermest populære danske navne kommer til at spille på pavillonen, der ligger skråt til venstre for koncertsalen. Det første af de ‘lokale’ navne bliver højaktuelle Trolska Polska, der netop har udgivet deres første album, ”moss”, som vi anmeldte for få dage siden. De spiller den 28. april med Martin Seeberg, kendt fra utallige bands, i front for seks dygtige musikere.

Men allerede nu på mandag den 21. er der spændende, farverigt besøg fra New York i form af Pedrito Martinez Group, som nok skal blive et fascinerende møde med inciterende cuba-afrorytmer. Musikerne er fra diverse sydamerikanske lande, Pedrito selv fra Cuba, hvor han allerede stod på scenen som 11-årig. Han har i mere end et årti boet i New York og har medvirket på mere end 100 albums. Tidligere var han med i bandet Yerba Buena, der har udgivet to albums og spillet support for navne som Dave Matthews Band,  Ray Charles og Willie Nelson.

Martinez står for vokal og percussion, der suppleres med en mand mere på percussion foruden bas og keyboard. Man kan vist godt regne med en varm start på Mundo-mandagene og forhåbentlig både godt vejr og et veloplagt, talrigt publikum på en påskemandag.