Som omtalt her på siderne blev folkemusikfesten afviklet i de historiske, maritime omgivelser i Roskilde Havn. Der var leben på kajen blandt træbådsentusiaster, vikingeturister og spillemænd.

Med enkelte ændringer i programmet og i tørvejr forløb eftermiddagen med organiserede jamsessions rundt på Museumsøen. Det musikalske højdepunkt var Dreamers’ Circus koncert i Bådværftet. Uanset om de spiller i de store koncertsale, på en fjeldside på Færøerne, i Studenterhuset, Kbh. fredag aften eller som her i lugten af frisk træ, tovværk og tjære, så er de så sammenspillede og suveræne, at det er en ren nydelse.

Ellers trådte musikken lidt i baggrunden. Trods deltagelse af rigsspillemænd og andre prominente musikere så spillede de om aftenen ’bare’ til dans. FØDDERNE i festivalens navn kom til sin ret, og der blev danset lystigt. Og på samme måde med STEMMERNE.

For som noget forholdsvis nyt kom sangstemmerne også i brug: Foruden et par fællessange gav de lokale kor Roskilde Krukkerne og det store Kor Kor smagsprøver på deres fortolkninger af nogle gamle folkesange. Til sidst blev det bunkesammenspil til midnatsmånen tittede frem.