Jensen & Bugge har et godt tilbud. Som de skriver, så er det ”med stor fornøjelse at vi nu kan tilbyde nodebogen “Dwight Lamb’s Danish Tunes – 2nd edition with 5 bonus tunes added”. Som det ses, er det anden udgave og med fem ekstra numre tilføjet og så er der endda gratis international forsendelse frem til 10. april. Så det.

Mette Kathrine Stærk Jensen og Kristian Bugge har arbejdet hårdt på at få bogen færdig i de seneste uger og håber, at den falder på et tørt sted for mange folkemusikere derude! De nye noder kan forhåbentlig være med til at hjælpe på rastløsheden, som mange måske føler for tiden på grund af corona-situationen med masser af hjemmetid og aflyste livekoncerter.

I nodebogen finder du 46 traditionelle melodier fra Dwight Lamb og hans danske morfar, Chris Jerups repertoire. Desuden også et par stykker fra Dwights far, Clarence Lamb. Transkriptionerne er af Jensen & Bugge, og bogen er udgivet af Edition Svitzer. Den koster 20 euro.

Og så er der altså gratis international forsendelse, hvis man bestiller inden d. 10. april! Men man kan jo godt bestille den til leverance i Danmark alligevel. Mette og Kristian sender varme hilsner med ønsket om en uafbrudt strøm af musik!

De to planlægger endnu en turné med Dwight Lamb fra 3. til 13. september. Der er stadig åbne datoer, så det er bare med at booke dem. Her er et klip fra Dwights seneste besøg i Danmark: https://youtu.be/4KelK0NllGQ mere om Dwights historie: https://www.arts.gov/honors/heritage/fellows/dwight-lamb & https://youtu.be/esm-V3TuIss

Link til nodebogen: https://editionsvitzer.com/catalog/3h54i2dayb/c-23/p-1481