Det er dejligt at kunne skrive om mange nye unge musikere, som er på vej frem.

Freja Würtz

Freja Würtz udsendte sin første EP sidste år og har spillet i Tønder på Hagges og på Strib Vinter Festival. Hun synger sine følelsesladede sange med en yndefuld, fin stemme og melodiske toner i folk-, roots- og indiegenren. Senest en smuk sang Watch the Snow, som netop bliver udsendt i disse dage.

Allie Mac Ville (øverste foto) har netop udsendt efterfølgeren til sin først single You Still Drift Into My Mind, der udkom sidste år. Det nyeste udspil hedder Love War og er en dejlige americana/indie sang og melodi, som faktisk fænger med det samme. Hun udsender et album i begyndelsen af 2020, og man kan blot håbe, at det vil følge linjen fra singlerne.

Stine Flyvholm

Der er også et album på vej i det nye år fra bandet Grace James. De har netop udgivet deres anden single Boomerang, og her er det med sangerinden Stine Flyvholm i front. Hun har tidligere sunget i bluegrass-bandet Raggedy Anns. Her er hun også tæt på samme genre med americana, country og indie. Man kan lytte til Slow Down, It Allright, Gold Child og så Boomerang på nettet.

Men vi kommer forhåbentlig til at høre mere til alle tre i de kommende måneder, og det er altid dejligt at få nye og spændende musikalske toner og navne på tavlen. Det skal også lige nævnes, at alle tre sangerinder har glimrende bands i ryggen.

https://www.youtube.com/watch?v=a4akMqWqs1k

https://www.youtube.com/watch?v=x53KsXKNLI4

https://www.youtube.com/watch?v=miv9Er0U-f8