En af Danmarks mindste, hyggeligste og billigste festivaler – og så er det ren folkemusik. Musik over Præstø Fjord 2017 indbyder for niende gang til medlevende musik. En partout-billet kan fås for kun 600 kr. Der vil igen i år være masser af muligheder for at lære af andre musikere, spille og synge sammen, snakke, danse og høre en masse dejlig musik.

På programmet er bl.a. svenske Pär Sörman, Jensen, Bugge og Høirup, Floating Sofa Quartet) pressefoto øverst), Stanley Samuelsen, Vingefang, ROD og mange flere på over 30 koncerter. Programmet og Søren Korshøjs stemningsfulde velkomstsang kan ses på http://www.folkemusik.com/

Festivalen skriver selv: Alle I dejlige festivalgæster, musikere, kursister, børn, trolde, vikinger, gøglerspirer, stjernekiggere og alle fantastiske frivillige. Velkommen! Musik over Præstø Fjord er stedet, hvor man er tæt på musikken. Man er tæt på musikerne. Tæt på hinanden. Alle er til fest sammen, i den helt særlige magiske atmosfære i fællesskab om musikken. Og det er netop det, folkemusik kan. Folkemusikken på Musik over Præstø Fjord skaber bånd mellem musikken og dansen, mellem de unge og de gamle, mellem de nye og nyskabende tendenser og den autentiske videreføring af traditionen.

Adressen er: Smidstrupvej 69, Nørre Smidstrup, 4733 Tappernøje – Camping: “Østervang”, Smidstrupvej 66