sveen marianne (2)

I april sidste år fortalte sangerinden Marianne Sveen, at bandets 10 års jubilæums-vinterturné var den sidste for hendes vedkommende med Katzenjammer. Nu siger hun på bandets hjemmeside, at ”der er ingen hårde ord, følelser eller drama bag denne beslutning. Det er bare tiden at skilles nu”.

”Jeg skrev og spillede min egen musik, inden jeg kom med i Katzenjammer”, forklarer hun, der i 2012 udsendte et soloalbum under navnet Dandylion. ”Jeg elsker pigerne højt og er meget stolt og taknemlig over, hvad vi har opnået sammen. Jeg vil aldrig fortryde, at jeg sagde ja til at komme med i bandet for 10 år siden med alle de fantastiske ting, vi har oplevet sammen”.

Det bliver svært at erstatte Marianne Sveen, som med enorm energi, humør og en meget markant vokal har været med til at gøre den norske kvartet kendt i både Europa og USA.

Herunder er linket til ”Land of Confusion” med Marianne Sveen i front.