En ny start. Det var, hvad vi kunne opleve. Som et af de første større spillesteder kunne Stars 28. januar åbne dørene for en af de første større koncerter i det nye år. At Risager og venner samtidig havde premiere på en turné, som bringer dem grundigt rundt i landet samt til store dele af Europa, understregede kun, at vi på ny og snart kan tænke internationalt igen. Vi kan igen sende vores gode musiknavne ud i verden og igen se udenlandske navne her – levende og analoge.

Best of Tour 2022 kaldes turnéen meget passende, fordi albummet Best of for nylig blev udsendt. Glæden var til at mærke blandt publikum, personale og teknikere i salen, og kådheden strømmede ikke mindst fra scenen, hvor Risager fik luftet sin tornado.

Denne danske bluesinstitution kan snart fejre 20-års jubilæum, men virkede ikke spor slidt. Med et flot show og nye vitser blev varen leveret professionelt. Varen er gedigen blues, og ligesom turnéens navn deklarerer, så dykkede bandet ned i sit fyldige bagkatalog af Risager-kompositioner og blues-covers samt Tom Waits-sangen Christmas Card From A Hooker In Minneapolis fra en af Risager- Emil Balsgaards duoplader. Desuden præsenterede Risager en ny sang fra et studioalbum med forventet udgivelse i efteråret.

I to medrivende sæt fik hele syvmands-bandet tid og plads til at vise deres færdigheder og blev hyldet af et taknemmeligt publikum i et udsolgt Stars.