Skanderborg-kvartetten In Lonely Majesty afsluttede aftenen i Hal 1, hvor de afløste Anne Linnet, og det var lidt af et scene- og genreskifte. Hvis man sad og faldt hen i nostalgiske drømme, kom man op ad stolene, selv om bandet begyndte stille og roligt.

 

 

 

 

 

 

De fire unge musikere gav en koncert, hvor musikken balancerede mellem folk, indie og rock, og blev kombineret sammen til bandets friske og pågående stil med guitaristen Lasse Helboe i front med vokal ved de fleste numre. Men resten af bandets medlemmer ligger ikke på den lade side på vokalsiden, som de alle bidrager til. Jeppe Vejs spiller banjo og guitar, Andreas Ohn er kvartettens bassist og ikke at forglemme spiller den meget energiske Anders Rønne på trommer.

I det hele taget er deres arrangement med fire vokaler, selv om det oftest er som kor, en stor gevinst for bandet. Det velspillende og talentfulde unge band udviser stor spilleglæde uden de helt store armbevægelser, men gav en ærlig og autentisk koncert. In Lonely Majesty var et spændende bekendtskab, som man får lyst til at høre mere til.