To dage med fuld musik fra kl. 12.00 og indtil midnat og så endda et par spillesteder, som havde livemusik på programmet indtil omkring kl. 02.00! Så dejligt at livemusikken nu igen kører på fulde omdrejninger med mange talentfulde unge musikere og bands tilbage på scenerne.

Bathsheba

Iomfru

Uanset hvilken genre, de unge musikere nu har kastet sig over, så er der dog en del, der ligner hinanden lydmæssigt og desværre også enkelte, som åbenbart stadig tror, at volumenknappen skal være skruet helt op. Men det bliver musikken jo ikke bedre af.

Men de fleste forstår at moderere lydstyrken, så man også kan høre, hvad der bliver sunget, ligesom der også er flere bands, der kan agerer på scenen og ikke blot stå som statuer og spille. Det visuelle betyder jo meget, og det er dejligt at se, når musikerne forstår, at der også skal være noget for øjnene. Musikken skal både høres og ses.

Der var mange spændende bands, nogle mere kendte end andre, Dopha, Soleima & Live Strings, Iomfru, Andreas Odbjerg, Bathsheba, Tanajah, Fanny Wree, EmmaDop og Aomame blot for at nævne nogle. Men det var ikke lige inden for folkgenren, de fleste af de nævnte begår sig, men musikken kom ud til et stort veloplagt publikum, der fyldte godt foran scenerne både indendørs og udendørs. Så det var atter en succesfuld Spot Festival, der blev afviklet planmæssigt til stor tilfredshed for de fleste.

Dopha

Iomfru

Soleima

Sækkestole foran cafescenen

 

Tanajay

Aomama

 

Fanny Wree

Batsheba