Ingen åbning på Havnescenen uden den traditionelle fællessang, It’s Good To See You (skrevet af Allan Taylor). Sådan var det også i år, da den 47. Skagen festival blev afholdt. Perry Stenbäck & Dekadansorkestern lagde ud med et par Cornelius Vreeswijk-viser, som den svenskfødte multimusiker har stor kærlighed og respekt for. Bandet havde også flere viser samt melankolske nordiske sange og melodier på sætlisten ved koncerten.

Naja Storebjerg

Naja Storebjerg

perry s

Perry Stenbäck

Den charmerende og dygtige guitarvirtuos havde mange gode historier mellem numrene, enten om sangene eller noget helt andet. Eksempelvis fortalte han, at han og bandets trommeslager Christine Dueholm havde fejret 20 års bryllupsdag dagen før, og at det ikke kun havde været en dans på roser. Der havde også været lagkage ind imellem!

Men man kunne også glæde sig over Naja Storebjerg som kvartettens korsanger, en plads som hun opfylder på fornemste vis, samtidig med at hun spiller diverse instrumenter. Henrik Kunz er med som bandets kontrabassist.

Bandets musik byder på stor variation og er lavet med dygtige arrangementer og fin sammensætning. Lige fra en stille kærlighedssang med Perry Stenbäck alene på scenen og til en afsluttende samba, inden det var tid til ekstranummeret.