Det er mere end fire år siden, at Madison Violet senest stod på en dansk scene, men endelig var de tilbage med koncert i Strib og to dage tidligere i Odense. Duoen præsenterede mange af deres kendte numre, f.eks. Crying, Ohio, The Ransome, Come As You Are, bluegrasshittet Cindy, Cindy, titelmelodien fra albummene hhv. No Fool For Trying og The Good In Goodbye foruden et par nye numre fra deres spritnye album Everything Shifting.

Madison Violet stribDer var nok mange blandt publikum, som ikke kendte til duoen inden koncerten. Men det blev tilsyneladende et populært nyt bekendtskab med stående bifald til Lisa Maclsaac og Brenley MacEachern, inden de fik lov til at give ekstranummeret These Ships. Det var især duoens mange smukke harmonier og charmerende optræden, der gik rent ind hos festivalens publikum.

Madison Violet stribTil oktober har MV eksisteret i 20 år, og trods deres indbyrdes forliste parforhold har de alligevel forstået at holde sammen og udviklet deres musik: Americana, cityfolk, lidt country, rockabilly og bluegrass ind over.  Duoen er næsten hvert år på turne i England, Tyskland, Østrig og Schweiz foruden hjemlandet Canada, USA og Australien, og det er ikke usædvanligt, at de er på tur sammenlagt otte måneder om året. Nu er det blot at håbe, at det ikke igen varer mere end fire år, inden de igen spiller live her i landet!