Boston, USA var engang en slags folkemusikhovedstad. Nu er der længere imellem kendte navne med hjemsted i storbyen, men det kan Tall Heights måske afhjælpe. Det er oprindelig en duo bestående af Tim Harrington, sang og guitar og Paul Wright, sang, cello og synth. Trods deres unge alder har de spillet siden 2009 – først som gademusikanter og nu med fem albums bag sig. ”Neptune” fra sidste år fik særdeles gode anmeldelser, og Tall Heights har da også potentiale til at blive et internationalt navn.

Til deres Danmarks-debut på den nye københavnske festival havde de medbragt en trommeslager og bassist. Ikke kun med celloen som hovedinstrument, men også med deres iørefaldende sange, kontemporære/poppede lyd og også deres charme kan de minde om Avett Brothers.

Tall Heights benytter lystigt elektronik, men deres duetter er tydeligvis gammeldags indøvet og udført, og især i de højere registre er de helt unikke. ”Ring til din sidemand, placér mobilerne tæt og lyt”. Sådan lød deres opfordring til publikum. Effekten skulle være en slags fælles interlock, men lykkedes kun delvist til akkompagnement af lydeffekter fra scenen. Det lykkedes dog Tall Heights at gøre positivt opmærksom på sig selv med deres gode musik.