Kulturhuset Islands Brygge, Kbh. indledte 2024-sæsonen med tre bands. Sangskriverklubben plejer ellers at have solister på programmet, men havde denne aften valgt sangskrivere, som blev akkompagneret af deres respektive bands.

Nedgangg indledte med sange af Jeppe Fabricius. Han er tidligere journalist på Ekstra Bladet og skriver sange om kriminalsager, som han har dækket. ”En god historie” er en god sang om livet på redaktionen, hvorimod en sang om et uopklaret mord på en navngiven teenager begået få blokke fra koncertsalen var usmagelig og upassende. Den Shu-bi-dua-agtige backingmusik var ellers lystig og veludført.

Erik Stigs Orkester er inspireret af nordisk visetradition. Når sangene og orkestret er bedst, kan de lyde lidt som en ung Kim Larsen. Sangen ”Lys over Øresund” om Danmarks befrielse efter 2. verdenskrig var vellykket.

Telescope For The Blind sluttede aftenen med rockmusik. Irske Eamon Rainey er forsanger og sangskriver, og hans melodier engelske tekster trængte ikke rigtig igennem rocklyden og -attituderne.

Tak til Klub Geyser for at præsentere nye sangskrivertalenter i professionelle og velbesøgte rammer.

https://kulturhusetislandsbrygge.kk.dk/det-sker/masser-af-livemusik/klub-geyser