Tre troubadourer eller singersongwritere, som det hedder nu til dags, fra tre forskellige lande er gået sammen i bandet KAOS. Tyske Franziska Günther, der både med sit guitarspil og ikke mindst liflige stemme gør et stort indtryk, de to mere erfarne musikere islændingen Siggi Björns og danske Esben Langkniv.

Det blev en underholdende aften med trioens gode historier på dansk (som alle tre skjalde kan tale) lidt engelsk, enkelte bemærkninger mellem musikerne på tysk.

Trioens medlemmer gav hver især prøver på deres eget repertoire og fik også musikalsk støtte af de to andre musikere. Der var også flere fælles numre, og de tre musikere supplerede hinanden glimrende, uanset om det var på guitar, eller banjoen kom i spil med lidt skiftende klang. Der var muntre ballader, iørefaldende sange, og ikke mindst et par dejlige stemningsbilleder fra Siggi Björns bl.a. sangen It’s Just Another Day, og Franziska Günther fulgte op med en sang om fugle i Raven On The Roof. Samt ikke mindst nummeret Gentle Touch, som gik rent ind, ligesom den smukke sang If You Learn To Let Me Go.

Efter et par melankolske sange gav Esben Langkniv et par af sine populære numre, Mormors Ruskomsnusk og Graceland (Memphis Mansion!). En glimrende duet med Fransiska Günther og Siggi Björns glimrende akkompagneret af Esben langkniv på mandolin, inden trioen meget passende sluttede af med en vuggevise. KAOS fortsatte deres tur til Tyskland og Holland de efterfølgende dage, men det er ikke meningen, at de umiddelbart fortsætter samarbejdet .

kaos