impuls 1 (1)Med en rigtig god rumklang er den smukke ”lille sal” i Audonicon i udkanten af Skanderbog, en ideel scene til en akustisk koncert med Impuls Trio.

De tre dygtige musikere hyggede om publikum med sjove fortællinger, indbyrdes drillerier og fortræffelig musik. Selv om trioen spiller traditionel musik, så bliver det aldrig trivielt at lytte til dem. Deres fortolkninger er både nyskabende og forfriskende, uanset om det er musik med oprindelse på Lolland, Fanø, Læsø eller Skåne. Mazurkaer, valse, reels, hopsaer og polkaer hvirvler om ørerne på publikum. I et enkelt tilfælde var det en waltz, som harmonikaspilleren Jesper Vinther fremhævede med både w og tz!

John Bæk demonstrerede også i et par numre, at han kan synge udover at spille guitar og mandolin.Også violinist Kristian Bugge var veloplagt og kunne reklamere for sin læremester Karl Skaarups 85 års jubilæum, som der kan læses om i tidligere artikel her på siden. Trioen gav også en prøve på traditionel musik, som stadig bliver brugt på Fanø, nemlig de tre brudestykker.

Som vanligt gav Impuls Trio publikum en god musikalsk oplevelse med deres dynamiske, kraftfulde og energiske sceneoptræden.

http://www.audonicon.dk/index.html

http://www.impulstrio.dk/

impuls 1 (2)