Det blev til tre vidt forskellige koncerter forleden i den hyggelige ølstue på bryggeriet Wintercoat, hvor især det lokale årstidsbryg Yuleøl gik som varmt brød.

Esben Langkniv har i flere år præsenteret et særligt julesæt, og det var også tilfældet i år, med ”Der er noget i luften” som instrumentalnummer, inden ”nissen var blevet kaldt frem for tidligt i efteråret”, Den poetiske troubadour kunne afslutte sin afdeling med at synge og ønske ”Ha’ mig selv en glædelig jul”!

Det blev i familien, da Esben Langknivs nevø Andreas Laursen gav en glimrende koncert med sine egne sange, som der både er mening og bid i, men samtidig en stor portion humor. Man må håbe, at den unge singersomgwriter fortsætter linjen, hvor mange af teksterne fik undertegnede til at tænke på den karismatiske folkesanger og debattør fra 60’erne, Per Dich.

Tredje punkt på programmet stod duoen Louise Vangsgaard på violin og guitaristen Mads Knude Hovgaard for. (De to udgør også 2/3 af The Happy River Band). Her blev der præsenteret både irsk musik, traditionelle jigs og reels og sydstatstoner, og selv om koncerten foregik i et bryggeri, afsluttede duoen med ”Gimme That Wine”.

Aftenens fire musikere gav to numre sammen som afslutning, og det var svært at slippe musikerne, som skabte en dejlig julestemning med deres nærvær i det totalt fyldte arrangement, hvor entreindtægten og øvrige overskud gik ubeskåret til Frelsens Hær.

http://www.wintercoat.dk/