Aarhus Folk Festival kunne præsentere de fem unge musikere i bandet Baby Did a Bad Thing som et uden tvivl stærkt “up-coming band”. Med de to iørefaldende vokalister Eline Engholm og Jonas Fjelsted i front har bandet fundet deres helt egne lyd.

Man bliver præsenteret for country, americana og blues, som forenes med folkrock i en centrifuge af det ene vellydende nummer efter det andet. De to musikere åbnede koncerten alene på scenen, og efter pausen gav de tre numre uden deres ellers velspillende band. De beviste deres store styrke med velklingende harmonier og gode duetter, uanset om det var up-tempo numre eller de mere stille og melankolske melodier.

Undervejs var der adskillige lækre guitarriffs fra Thomas Friis, Mikael Sort og Jonas Fjelsted. Baby Did a Bad Thing spillede både egne numre og numre af bl.a. Jackson Brown, John Hiatt og en absolut godkendt udgave af Bruce Springsteens Tougher Than The Rest. Sidstnævnte gav Eline Engholm med både varme, charme og følelse.

Vi fik også den allerførste sang, som Eline og Jonas havde skrevet sammen, og det fører hen til det seneste musikalske skud, når bandet lørdag 6. oktober udsender deres første single Too Bad A Loser. Det er et dejligt country-præget nummer. Bandets ekstranummer var en fin og stille melodi, hvor man atter kunne nyde Eline Engholms og Jonas Fjelsteds harmoniske duet. En meget værdig afslutning på en flot koncert.