Selv om mange ting åbner op nu d. 18. maj, så gælder det desværre ikke livemusikken. Men i de mange ugers mere eller mindre isolation har utallige musikere spillet for os online, tak for det. Fredag d. 5. juni kl. 20 er vi alle sammen inviteret til koncert med trioen Dissing & Las, som spiller live i Rejsestalden i Jægerspris.

Det er musikforeningen Musik mellem Fjordene, som i samarbejde med spillestedet afvikler koncerten, der naturligvis (desværre) er uden publikum på stedet. Men desto flere kan lytte derhjemmefra, hvor man selv kan vælge de bedste pladser. Koncerten live-streames i god, professionel kvalitet via Facebook.

Fotos: Per Deleurang Hansen.

Datoen 5. juni er valgt, fordi Rejsestalden normalt afholder sin årlige kulturevent Blå Nat på denne tid. Og det bliver så i år forvandlet til et virtuelt arrangement, som koncerten bare er en del af. Projektet kan lade sig gøre, fordi de to arrangører har gode sponsorer og samarbejdspartnere med bl.a. pengegaver fra Rotary Frederikssund i forbindelse med indvielsen af Prinsesse Marys Bro 28. september 2019. Her vandt Mangor & Nagel Arkitekter i Frederikssund sæbekasseløbet og valgte at donere en del af præmiesummen til Musik mellem Fjordene.

SuperBrugsen i Jægerspris støtter som sædvanlig musikforeningens koncerter, som afholdes i Rejsestalden. Alt det betyder, at koncerten afholdes i professionelle ramme og streames lys- og billedmæssigt i professionel kvalitet.

Dissing & Las behøver sikkert ikke den store præsentation. De gav en udsolgt koncert netop i Rejsestalden tilbage i marts 2018, og dengang var det med deres Dylan-fortolkninger. Men 5. juni handler formentlig især om musikken fra deres selvskrevne, seneste album, Vildt Voksne, som kom i efteråret og blev anmeldt her på rootszone.dk d. 28. oktober med ord som stemningsfuldt, harmonisk og med overskud.

Yderlige oplysninger og link til koncerten findes på Facebooksiden Kulturnatten Blå Nat samt oplysninger på musikmellemfjordene.blogspot.com og på Musik mellem Fjordenes egen Facebookside.