Blues-klavermanden tager på solotur. Koncertrækken begynder på torsdag 17. januar på Jazzværket i Brabrand og runder først af den 9. marts. Kongeklaver og meget mer’, just like that.

Med 24 soloshows går Esben Just nye og mange veje gennem Danmark. Og han går dem alene for første gang. Normalt danner han en stærk enhed med Skipper og Frost på siderne, han har backet Tommy Kenter op ved hans shows – og meget mere endnu. Nu ligger landet åbent for den danske ”New Orleans-mand”, der som altid vil traktere tangenterne virtuost og indvi os i sin verden.

Fotos: Per Dyrholm

At Just kan sit showmanship og selvfølgelig sit piano ved  vi allerede, så man kan ganske sikkert forvente sig et både begavet, vedkommende, supermusikalsk og underholdende show, når han nu  slipper alle sine musikertalenter løs på egen hånd (på egne hænder, er det jo!)

Som der står i pressemeddelelsen, så har ”Esben Just set publikum fra det største scener og spillet med de største stjerner. Han har selv været genstand for  publikums hyldest og beundring. Han har stået i skyggen og i den brændende sol. Og han bliver ved uden at kny og uden brok og ballade. Han vil op på scenen, tage publikum ved hånden, føre dem dybt ind i musikken, ind i groovet for dér at vise dem, hvilken gave håndspillet, ægte og følt musik er for sjæl og hjerte.”

Store ord, men Esben Just har længe vist, at han har noget at have dem i. Han kan opleves på foreløbig 24 scener rundt omkring på kryds & tværs i landet. Den nye single fra hans hånd, ”Drivin’ in the Night” kan for tiden dowmloades gratis fra hans hjemmeside, og den er playlistet på P4.

www.esbenjust.com