Pressefoto

Pressefoto

The Outside Track er i Danmark for at spille fire koncerter før en lang turné i Tyskland. Man kan glæde sig til at se og høre dette seriøst charmerende og ikke mindst ekstremt velspillende femkløver. De har spillet sammen nogle år med lidt skiftende besætning, har vundet priser og udgivet fire albums – alle sammen med virkeligt fede, flotte covers, og www.theoutsidetrack.com er holdt i samme stil.

Den korte turné startede på Wintercoat i Sabro  20. marts, så Hagges i Tønder 21. marts og Industrien i Aarup  22. Tirsdag 25. marts er det Copenhagen Folk Club, som har sikret sig dette scoop i Metronomen i København/Frederiksberg.

Bandet kommer virkelig op med et meget personligt og spændende mix af musik fra både Irland, Skotland og Cape Breton, hvor det ene medlem, Mairi Rankin, kommer fra (og ja, hun er medlem af den kendte Rankin-musikfamilie).  Hun spiller fiddle og diverterer ligesom den irske guitarist Cillian O’Dálaigh med stepdans. Aiofe Scott spiller fløjte og bodhran, mens skotske Ailie Roberts er harpist og Fiona Black harmonikaspiller. Alle er med på vokal, og man kan kun sige, at det er virkelig vellykket. Et dejligt band med base i Edinburgh. På deres hjemmeside står der da også (og det holder jo): En fuldendt blanding af dygtighed, talent, flair og intensitet.