logotfVed at betale 250 kr. for et særligt fødselsdagsarmbånd er du med til at støtte Tønder Festival og give en kærkommen fødselsdagsgave – de senere års udfordringer taget i betragtning.

Festivalen har nået en moden alder, men har samtidig i de senere år været i gang med en forandringsproces uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller rødder. Men ørerne er pivåbne for al slags ”hand made music.”

Festivalens 40 års jubilæum til august fejres med musik i lange baner af samme høje kvalitet som altid, og der bliver helt sikkert ikke sparet på musikalske ekstragaver til os publikummer. Der er fuldt drøn på for alle lige fra de ældre, trofaste stamgæster til de nye og yngre, som har taget og fortsat tager festivalen og dens vitale og foryngede musikprofil til sig. Men den store foryngelseskur har kostet knapper og givet festivalen noget af en udfordring sammen med andre faktorer.  Økonomien har med andre ord drillet lidt, selv om de seneste to års festivaler og forandringerne har været succesfulde.

TF flagJubilæet er derfor den perfekte lejlighed til, at vi alle sammen giver TF noget ekstra tilbage – udover at vi selvfølgelig kommer. Det er tid til, at vi fortæller helt kontant (eller på kreditkort), hvor kæmpestor pris, vi sætter på Tønder Festival. Så her på rootszone.dk vil vi opfordre til, at alle (inklusive os selv, naturligvis) snarest muligt investerer i et lysegråt silikonearmbånd, hvorpå der selvfølgelig står ”Let The Circle Be Unbroken.” Det er jo netop dét, det handler om! Gør du det straks, kan du faktisk reklamere for festivalen og for støttemuligheden i de kommende fire måneder!

Du kan købe støttearmbåndet ved at gå ind på festivalens hjemmeside www.tf.dk og klikke på ”Støt Tønder Festival”, og derfra klikker du på ”Du kan købe det her.” I vinduet, der så kommer op, som mest ser ud til at handle om camping, ruller du til nederste felt, hvor der står ”støttearmbånd” og ja, derfra går du så videre og køber. Det vil blive værdsat. Prisen er 250 kr. + forsendelse på 20 kr.

Støttearmbåndene sælges af Tønder Festival i samarbejde med Jydske-Vestkysten, Ugeavisen Tønder og en række af byens butikker. De to aviser vil løbende berette om, hvordan det går med salget, ligesom de vil fortælle om andre støtteaktiviteter til fordel for 40 års jubilæet. Og tænk bare på, at 250 x f.eks. 2000 = 500.000, så hver enkelt armbånd batter. Det kan nemt blive til langt flere kroner til de kommende års festivaler.