Den skotske trio Ashton Lane med Esther O’Connor som forsanger er i de kommende dage i Danmark. Det bliver dog kun til en enkelt koncert på Fyn og resten i Jylland i denne omgang.

Bandet spiller folk-pop-rock med sangerindens smukke stemme i forgrunden.

Onsdag aften spillede bandet på Dexter i Odense, og så går det videre til Fredericia, hvor Det Brunske Pakhus lægger scene til torsdag, inden Ashton Lane gæster Pavillionen i Grenå fredag. Søndag eftermiddag er der gratis koncert i Århus Musikhus, og mandag gæster bandet Promus ligeledes i Århus.

Torsdag 1. marts kan man nyde musikken på Hagges i Tønder, og dagen efter på Rampelys i Silkeborg inden turneen afsluttes lørdag på Kulturministeriet i Ebeltoft.

Senere på året deltager Ashton Lane på Kløften Festival ved Haderslev, og til september kan man glæde sig i København, da skotterne her spiller på Kulturcafe Ludvig og Ishøj Kulturcafe.

Ashton Lane er et rigtigt familieforetagende. Foruden Esther O’Connor består trioen nemlig af hendes bror James Duffin og hendes mand Tim O’Connor. Esther og James har fået musikken ind fra barnsben, da deres far er Graeme Duffin, der var guitarist i det skotske band Wet Wet Wet.

Læs interview med bandet på mandag her på rootszone.dk

 

http://www.ashtonlanemusic.com/