Tivolis MundoMandage er i fin form.

Sæsonen byder på endnu syv folk & rootskoncerter i Harmoni Pavillonen. De fire augustkoncerter er igen udtryk for den flotte alsidighed, som Tivoli faktisk er rigtig dygtig til. Allerede denne mandag står den svenske singersongwriter Sofie Livebrant på scenen. Hun dyrker  country/folk/blues/ americanaen sammen med sin trio og har udgivet et album med tekster af digteren Emily Dickinson.

Sofie Livebrant Foto: Örjan Hallnäs

Sofie Livebrant Foto: Örjan Hallnäs

Næste mandag d. 12. er det Harald Haugaard & Helene Blum Kvartet, og nærmere præsentation er vel næppe nødvendig. Som Tivoli selv skriver det, så byder de på ”viser og violin”, og det er jo én måde at beskrive det på. Men det er ikke en hvilken som helst violin eller visesang, publikum bliver præsenteret for her, så meget kan man vist godt sige. Rasmus Zeeberg, guitar, og Kirstine Elise Pedersen, cello, udgør den anden halvdel af kvartetten.

De fire medlemmer i Astrozub spiller d. 19. august deres melodiske instrumentalmusik på pedalsteel, klarinet, mandolin og bas. Det er søgende, eksperimenterende og drømmerisk musik, man kan forvente og glæde sig til med dygtige folk som Kim Nyberg, Jens Chemnitz, Rasmuss Krøyer og Maggie Björklund, alle også med i andre bands som f.eks. Afenginn og Superheroes

Miriam Aida Trio runder august af den 26. med sydamerikansk på svensk eller omvendt. Et bossanova og jazzet udtryk, der måske af de fire navne her er nærmest worldmusikken snarere end den mere traditionelt baserede, danske folkemusik, som Haugaard og Blum er blandt de fineste repræsentanter for.