Noget kunne tyde på, at årets festival i Strib kommer til virkelig at leve op til sit navn, med mindre vinteren og Kong Frost når at slippe sit tag inden festivalen løber ad stablen 16.-19. februar.

God Underholdende Folkemusik, i praksis forkortet til GUF, er foreningen, der som sædvanlig står bag den 24. festival, som har et meget varieret program på plakaten.

Michael Falch, Peter AG, Poul Dissing, Benny Holst, Habadekuk og Henrik Jansberg Band er nogle af de hjemlige musikere, der skal forsøde publikums ører, mens skotske Eddi Reader, Frankie Gavin & hans udgave af DeDannan fra Irland er blandt de udenlandske hovednavne.

Festivalen åbnes torsdag aften i Strib Kirke med en kirkekoncert, hvor Karen Mose og Lang Linken lader yngre og ældre generationers traditioner mødes med baggrund i deres fælles musikalske baggrund.

Ellers er det Strib Hallen og Strib Skole, der er de store spillesteder under festivalen, mens der på Cafescenen præsenteres mindre profilerede danske og udenlandske musikere. Det er også her, at der lørdag eftermiddag for første gang afholdes Singer/Songwriters Afternoon under ledelse af Helge Arildsø.

Vinter Festivalens mangfoldige program må kunne få temperaturen til at stige adskillige grader, i hvert fald for publikum i Strib, som kan glæde sig over de mange dygtige musikere, der kommer til det vestfynske for at give den gas for det sikkert som altid veloplagte og trofaste publikum.

http://www.strib-vinterfestival.dk/