Stine Michel har de seneste par uger haft travlt på Anemone Teatret med musikfortællingen ”I svalens fodspor”, der er en efterfølger for ”Trolderose og Trommelise”. Stykket for de tre- til otteårige er skrevet efter en ide fra Stine Michel, og hun medvirker sammen med Birgit Løkke i stykket, som spiller frem til 12. februar.

Selv om Stine Michel har haft travlt på de skrå brædder, så er hun klar med sin tredje musikfortælling ”Himmelhøj”, der bliver udgivet 26. februar ved en koncert på Anemone Teatret. Den eventyrlige, musikalske fortælling bygger på Mads Lidegårds myter og sagn fra Danmark. Efter at have afholdt en håndfuld skolekoncerter drager Stine Michel på en mindre turné, hvor man i Helsingør kan høre sange fra alle hendes tre musikalske eventyr

”Frejas viser” står på menuen i Frederiksværk, Frederikshavn og Ansager i løbet af marts, desuden en enkelt forestilling i Horsens, hvor ”Ønskeegen” er på repertoiret. Ved alle koncerter bliver sangerinden hjulpet godt på vej af orkestret med det passende navn Gudebanden.

 

http://stinemichel.dk/