Den debuterende troubadour og poet Andreas Laursen har hentet sin inspiration hos Allan Olsen og CV Jørgensen og har præsenteret sin første udgivelse med fem numre. Den unge singer-songwriter har mange finurlige ordspil og bruger en mængde små sproglige spidsfindigheder, både med ironi og humor og ikke mindst satire.

ep cover andreas laursenEt par eksempler fra Bonderøv i hipsterklær:”Han bager brød uden gær”, ”har tørklæde på i al slags vejr” og er ”ligeså unik som et snefnug”. I sangen om Lægen og præsten hedder det, at de to ”er enige i dag. Tag en snaps – den giver velbehag”! Andreas Laursen bruger sin stemme på flere måder undervejs, bl.a. på en usleben og rusten måde og nok lidt vel drævende i et par af numrene. Han har en glimrende duet med Mette Bech i sangen Hver sin vej, hvor han foruden guitar, også spiller mundharpe på glimrende vis.

Det bliver spændende at lytte til et helt album, når den unge poet fortsætter med sin sprogleg med øjenåbnere til mangt og meget i den småborgerlige dagligdag.