Endelig kan årets Copenhagen Songwriters’ Festival snart skydes i gang. Og vi er nok mange, der glæder os til nu at høre resultaterne af det seneste års arbejde. Hvad enten det er foregået i sangskriver-camps, som samarbejder eller alene i isolation, så forventer jeg, at helt nye vækstlag af sangskrivere igen i år vil præsentere nye spændende sange.

DRA-MAMA

I over 10 år har denne begivenhed været en mulighed for nogle af vores mere ukendte sangskrivere og sangere til ’eksamen’ enten solo eller med beskedent akkompagnement i en intim atmosfære. Festivalen har tidligere været afviklet over en weekend centralt i København omkring Råhuset, og vil i år foregå d. 27. august kl. 17- 23.30, hvor følgende. navne vil optræde: DRA-MAMA, Christopher Starfish, Clara Birch, Cecilie Glenthøj (øverste foto) og Impossible Memory.

Igen i år vil vi opleve både debutanter og erfarne sangskrivere og f.eks. orkestermedlemmer, som i denne sammenhæng får mulighed for at vise egne sangskrivertalenter. Der bliver i år ikke udenlandske gæstebesøg, men som noget nyt vil festivalen blive forlænget over en længere periode, og den vil blive decentraliseret, så også provinsen får lettere adgang til de nye musiktalenter. En række mindre koncerter er på vej til stuer, haver og andre beskedne omgivelser. Så frem med kalender, kort, GPS og et åbent sind.

Foreningens hjemmeside er endnu ikke opdateret, men der kommer løbende nye oplysninger på Facebook-profilen, og der er indledt et samarbejde med sitet low-fi-concerts, som også har facts om billetter m.m. Det hele ser ud til at starte d. 13. august og forventes at fortsætte resten af måneden.

https://www.facebook.com/copenhagensongwritersfestival

https://lowficoncerts.com/da/about https://oplevelser-i-koebenhavn.dk/begivenhed/copenhagen-songwriters-festival/