Den unge duo med de to sangskrivere Amourose A. V. Langer og Jesper Braae Madsen, der også er kendt som Echo Me, har stille og roligt fundet sammen med smukke og rolige melodier. Den unge duo kan måske sammenlignes med Hush, dog uden denne duos countryinspiration. Ligesom Dorthe Gerlach i Hush har Amourose Langer en flot stemme, som man bemærker allerede ved første gennemlytning af Youth in Blues første indspilning, der er udkommet som en EP.

cd-youth-nyHun synger solo på de første numre, men duetten med Jesper Braae Madsen i I Wanna Be With You er et dejligt romantisk nummer, og det fører hen til det sidste nummer på EP’en A Real Man, hvor hun også er i front.

Sangene drejer sig om forelskelse og kærlighed, måske deraf duoens navn Youth – ungdom og Blue – melankolsk. Jesper og Amourose har meget forskellige baggrunde med henholdsvis en opvækst på landet i det jyske mellem skov og marker, og så livet midt i København med storbyens liv og larm. Men nu er de mødtes et sted derimellem med smukke toner og dejlige melodier Det lover godt for et (forhåbentlig) kommende helt album.

https://www.youtube.com/watch?v=ZPkoOZp6cas