To kvindelige singersongwritere er klar med nye udgivelser. ISSE fra det øst/midtjyske er klar med en ny single 18. marts med titlen ”Din Verden Brænder”. Den vil selvfølgelig være at finde på hendes kommende debutalbum. Hun fortæller selv om sangen:

”Mine tekster kommer lige fra hjertet og er skrevet ud fra oplevelser, følelser og tanker. Sangen er en håndsrækning og støtte til dem, vi holder af. Som sangskriver og artist må man omkring livets mange forskellige facetter i sin sangskrivning, og ”Din Verden Brænder” skal ses som en sang med et budskab om altid at være der for dem, der går igennem svære og hårde perioder”.

Den nye single har afsæt i folkrock-genren med temposkift og ISSE’s dejlige vokal som bærende med både stillepassager og flot stemmekraft, når hun skal ud med sit budskab og fortælle om teksterne og sangenes baggrund. Her i foråret skal hun bl.a.spille på Gimle i Roskilde, Pavillonen i Grenå og Walthers i Skanderborg.

I starten af april udkommer EP’en ”What It Really Is – Live” med nordjyske Vingard med fem stemningsfyldte, iørefaldende numre, hvor Tine Vingaards naturlige vokal styrer bandet igennem. Man fornemmer tydeligt den fantastiske livestemning på albummet. Og det skal også nævnes, at Gunnva Johannisardottir synger fremragende kor og supplerer Tine Vingaard glimrende.

Tine Vingaard fortæller: ”Når jeg mødes med publikum, oplever jeg en rus ved at være en del af noget større. Et sted, hvor man kan stå ved sig selv uden at stå alene. Der er en særlig gnist i mødet mellem mennesker, og det drages jeg af. Og jeg håber, at min EP kan bringe denne gnist ud til folk. Der ligger en energi og en tilstedeværelse i musikken, som jeg håber, at folk hjemme i stuerne kan mærke. Jeg lever for at spille koncerter og den charme, som livemusikken indeholder, fortjener tilgængelighed”

Tine Vingaard rykkede lige efter nytår teltpælene op fra Aalborg og flyttede til Berlin, hvor hun nu er godt i gang med at arbejde på et debutalbum, som skal udkomme i 2023. Her vil hun gerne fortælle historier ud fra universelle følelser og med fortællinger, som hun vil dele med publikum, så der opstår en form for fællesskab mellem publikum og hende. Hun spiller seks koncerter herhjemme i begyndelsen af april, og senere har hun også en turné i Tyskland.

 

Tine Vingaard