cd signe nørgaardSinger-songwriteren Signe Nørgaard er klar med sit debutalbum ”Hjertelyd”, hvis titel giver et godt billede af CDens 12 numre. De er hentet fra hverdagen omkring hende, og Signe Nørgaard har forstået at indfange og fremkalde de dagligdags oplevelser og give dem videre omsat i tekst og tone med sød poesi. Der er også hentet megen inspiration på Færøerne, hvor hun var på besøg i 2010, og som også kommer til udtryk i flere af sangene, der foruden natur også omhandler håb, drømme, varme og kærlighedsforhold i flere afskygninger.

Man kan kun nyde hendes rene velklingende vokal. Dog kunne man måske godt ønske sig, at hun engang imellem prøvede at kaste uskyldigheden og pænheden over bord, men Signe Nørgaard skal selvfølgelig have chancen for at finde sit stilmæssige ståsted. Hendes lyse sind kommer til udtryk flere gange bl.a. i sangen ”Alting begynder i dag” med linjerne:

”Alting begynder i dag. Trækker vejret ind. Det er solskin.”

Foruden de smukke sange om naturen er der også grund til at fremhæve før- og efter fødselssangene ”Kære lille liv” og ”I morgenlysets klare skær”.

Signe Nørgaard spiller selv klaver, melodica, harmonium samt Würlitzer. På albummet får hun hjælp af Jacob Chano på slagtøj og guitaristen Rune Højmark på flere numre. Men også af Louyise Nipper, Nikolaj Wolf, Soma Alipass, Morten Ankarfeldt og Cecilie Sadolin. Man kan nå at komme med til den officielle udgivelse af albummet, der foregår lørdag 18. januar kl. 20.00 i Christianshavns Beboerhus.

http://www.signenørgaard.dk/