Den canadiske countrysangerinde Shania Twains comeback på udgivelsessiden med hendes første nye album siden 2002 indeholder ikke mindre end 16 numre, der alle er skrevet og produceret af hende selv.

Der er selvfølgelig sket en udvikling i de 15 år, som er gået siden albummet ”Up” udkom for 15 år siden. Måske især på grund af sangerindens situation på hjemmefronten, hvor hun er blevet skilt fra Robert John ”Mutt” Lange, der i en lang periode skrev sange til hende og stod for produktionen. Så det betød lidt af en omvæltning for hende. Men nu er hun så igen på banen med det nye album.

Første nummer, Now Swingin’ With My Eyes Closed, har lidt af den samme sound og dejlige temposkift, som man kender fra nogle af Shania Twains mange tidligere hits i countrygenren. Hendes vokal ikke blevet ringere med årene, og stemmen er stadig mindst ligeså inciterende som altid og understøttes af mange forskellige instrumenter fra dygtige studiemusikere. Hun må nok siges at være blevet mere mainstream og lidt mere poppet end på de tidligere udgivelser. Nummeret Home Now har også lækre banjo- og violintoner, så countrystilen holdes ved lige.

Ellers er det forholdsvis stille, lidt alvorlige sange der præger ”Now”. Vekslende med ballader og sange, som måske handler om andres eller hendes eget forhold i eksempelvis Poor Me og I’m Allright. Og albummet fortsætter med sange om kærlighed og livet i en lind strøm, som eksempelvis Light Of My Life. Optimismen høres i Because Of You, som hun synger til sin nye partner med inderlighed og glæde. Gennemgående kan man bare nyde, at Shania Twain har en flot instrumental opbakning med mange instrumenter i ryggen på albummet.

Hun har modtaget en lang, lang række priser i hjemlandet og især i USA, hvor countrysangerinden har vundet flere priser for Album of the Year, Entertainer of the Year, Female Country Artist og mange flere, siden hun debuterede i 1993, i alt har hun vundet mere end 100 forskellige hædersbevisninger og priser. Så sent som sidste år blev hun hædret som CMT (Country Music Television) Artist of the Year of a Lifetime.

Der venter en stor oplevelse, når hun spiller i Royal Arena søndag 14. oktober næste år.

https://www.youtube.com/watch?v=we-VfNnbzzY