43.07 minutters dejlig chokolade for ørerne. Multiinstrumentalisten Perry Stenbäck med bandet Dekadansorkestern med Christina Dueholm/slagtøj, Naja Storebjerg rytme/slaginstrumenter og Henrik Kunz/kontrabas har udgivet et nyt album.

Vi kommer en tur gennem hele følelsesregistret i løbet af albummets 12 numre. Fra de stille kærlighedssange som Tänker På Dig med lækkert strengespil undervejs, som får det til at lyde meget let, Segla I Egen Sjø og til et par mere jazzinspirerede numre. Der er også en slags recept på at leve i albummets titelmelodi Just Nu og en køn vise i sangen om Veronica. Og mere muntre toner når Perry Stenbäck slår gækken løs eller slår keltiske toner an i Incestvisan.

Vi kommer i countrystemning med den kvikke og glade Balladen Om Sonja Och Siw. Perry Stenbäck har selv lavet musikken til halvdelen af numrene, og til de øvrige har han bl.a. nydt godt af norske Lars Martin Myhre- Den hollandsk/svenske troubadour Cornelius Vreeswijk må ikke glemmes. Han er manden bag tre af albummets numre og et forbillede for Perry Stenbäck, selv om det nu er mere end 30 år siden komponisten, sangeren og digteren døde i Stockholm.

Et album, som man enten kan indtage i små bidder eller allerbedst i sin helhed, så man kommer rundt i musikkens hjørner ved hjælp af de fire dygtige sangere og musikere.